Μουλκιώτης:Άμεσα μέτρα στήριξης των αγροτών, για τις πλημμύρες σε Κωπαϊδα,κάμπο Θήβας και Βαρικό Βαγίων

Κουβούκλιο από πλέξι γκλας τοποθετήθηκε χθες στο βήμα της Βουλής.

Μέσα από το  γυάλινο …κουβούκλιο,λόγω κορονοϊού,έκανε την κοινοβουλευτική του παρέμβαση  ο Βουλευτής Βοιωτίας του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Μουλκιώτης.

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΡΙΣΤΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ, ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ

Κοινοβουλευτική παρέμβαση ως Ειδικού Αγορητή του Κινήματος Αλλαγής, στην κύρωση της από 20-3-2020 ΠΝΠ

•Χρειάζονται

άμεσα μέτρα στήριξης και ενίσχυσης των αγροτών, για τις πλημμύρες στην Κωπαϊδα, στον κάμπο της Θήβας, στο Βαρικό Βαγίων, στον κάμπο του άνω ρου του Βοιωτικού Κηφισού.

• Η Ευρώπη της πανδημίας έχει μία ευκαιρία και έχει μπροστά της μια κρίσιμη επιλογή: αλληλεγγύη ή νεοφιλευθερισμός με καινούργια μνημόνια.

• Οι άμεσες και οι έμμεσες επιπτώσεις του κορωνοϊού επιβαρύνουν περισσότερο τους αδύναμους και θα προκαλέσουν περισσότερες ανισότητες στο άμεσο μέλλον.

• Ο μεγάλος πόλεμος θα ξεκινήσει από την επομένη του ξεπεράσματος της πανδημίας και θα αφορά την ανασυγκρότηση της οικονομίας και της κοινωνίας.

• Το μεγαλύτερο «στοίχημα» είναι οι επιπτώσεις της κρίσης να επιμεριστούν αναλογικά και δίκαια και όχι να σηκώσουν το βάρος οι συνήθεις ύποπτοι, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι μικρομεσαίοι ελεύθεροι επαγγελματίες.

• Το Κίνημα Αλλαγής, με αίσθημα ευθύνης και όλα τα κοινοβουλευτικά μέσα που διαθέτει, τονίζει ότι μια σειρά από ομάδες συμπολιτών μας αποκλείονται από τα μέχρι τώρα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση και άρα βρίσκονται σε κίνδυνο. Καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση του τεράστιου κοινωνικού και οικονομικού κόστους που έχει προκληθεί από την πανδημία του κορωνοϊού.

Σχετικά